сряда, 5 юни 2013 г.

Българското писмо, унизило Великобритания, получи отговор!

advertise:

Кирил Станков отговаря на Ралица Бехар

Нашумялалата в последните дни случка с отвореното писмо на българката Ралица Бехар до британския депутат Найджъл Фараж продължава да вълнува цяла България. И докато отговор от самия депутат няма, то един българин на име Кирил Станков си е направил труда да отговори на Ралица, но за нейно съжаление, неговите думи едва ли ще се харесат на момичето.
По рано тази седмица екипът на Chudesa.net ви информира за писмото на Бехар, в което тя изразява своето възмущение от британския политик, който счита, че животът в България е ужасен и над половината население тъне в бедност.
advertise:
Той също така обиди и българските емигранти, които счита за вредни и ненужни на Великобритания.
Всичко това е накарало Ралица Бехар да реагира веднага и да пише до г-н Фараж. В опитите си да защити България подобаващо обаче, младото момиче сякаш е преувеличило някои факти у нас, което предизвика масово негодувание на много българи, сред които и наши читатели. Един от тях е Кирил Станков, чийто отговор до Ралица ще видите по-долу. Той изказва възмущението си от това, че девойката няма реална представа за ситуацията в България. Източник: razkritia.com
За писмото на Ралица Бехар натиснете ТУК
advertise:

Ралица Бехар получи отговор, но не от Великобритания, а от България

Няма коментари:

Публикуване на коментар