неделя, 2 юни 2013 г.

Засрамете се, БЪЛГАРИ, че направихте това в Деня на Ботев!

advertise:

Българският народ вече не уважава никого

Срам и позор за голяма част от българския народ. Преди броени минути, точно в 12:00 часа, прозвуча сирената в чест на Христо Ботев и всички загинали за нашата свобода българи. По традиция всички трябва да станем прави и в продължение на минута да почетем паметта на тези велики хора. Това се прави от много години и то с успех. В наши дни обаче нещата стоят различно. Малцина са тези, които спират своята работа по време на сирената.
advertise:
Специално за морската ни столица, различни партии и организации почетоха този ден, но тук става въпрос за обикновения гражданин на Република България, който не благоволи да стане само за минута. Наистина жалко, че Ботев си даде живота за тези хора, които са днес.Във Варна масово хората изпълняваха своята дейност, без въобще да се съобразят с това, което чуват в 12:00 часа. Минувачите минаваха, други пък, които са на работа, я изпълняваха, а автомобилите не отбиваха встрани, както е редно. Подобно явление се видя и в други български градове. Имаше и българи, които станаха заради Христо Ботев и героите за свобода, но те сякаш не са толкова много.
Източник: chudesa.net
advertise:
Много от българите не уважиха Христо Ботев и останалите герои на България

2 коментара:

  1. Всякакви хора има и е имало. Какво се учудвате? Важното е, че има и такива дето го почитат.

    ОтговорИзтриване
  2. Това че не уважават хората като Ботев който са се борели за нашето освобождение е признак на лоша култура а за това имаме вина всички ние.

    ОтговорИзтриване